Dan Petrescu se plânge de lotul CFR-ului înainte de meciul cu Sepsi OSK: "Avem puține soluții"

Dan Petrescu se plânge de lotul CFR-ului înainte de meciul cu Sepsi OSK: "Avem puține soluții"
| Foto: uefa.com

Tehnicianul formației din Gruia a vorbit din nou despre faptul că nu are la dispoziție un lot la fel de competitiv precum cele din sezoanele precedente.

Fără victorie în play-off, "feroviarii" se pregătesc pentru întâlnirea cu Sepsi OSK. Dan Petrescu nu a ratat ocazia de a se plânge din nou de faptul că lotul pe care îl are la dispoziție nu e pe placul său și a vorbit la superlativ despre adversari. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Cred că orice meci e decisiv în play-off. Nu cred că a fost vreun meci care nu a fost decisiv. Sepsi e în formă. Nu știu dacă meritau să piardă vreun meci în play-off. Îi ajută foarte mult faptul că nu au presiune.

Sunt îngrijorat de subțirimea lotului, avem puține soluții. L-am pierdut și pe Maglica. Banca e foarte săracă. În timpul sezonului au plecat 10 jucători importanți și nu a vrut Dan Petrescu.

Ori au fugit, ori a trebuit să fie vânduți. Înainte aveam prea multe soluții și eram criticat, însă acum nu mai avem. Lotul este subțire și trebuie să scoatem maximum", a declarat antrenorul.

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa sâmbătă, de la 19:00, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu Sepsi!

Comenteaza