Dan Petrescu se teme că va pierde campionatul, deşi feroviarii sunt la 10 puncte în fața FCSB-ului

Dan Petrescu se teme că va pierde campionatul, deşi feroviarii sunt la 10 puncte în fața FCSB-ului
| Foto: DigiSport

La 10 puncte distanţă de urmăritorii din Liga 1, antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, se teme că va pierde titlul. 

Campioana României, CFR Cluj, a condus-o duminică seara cu 2-1 și pe 3-2 pe FCSB, dar a obținut un singur punct, pentru că Iulian Cristea a egalat la 3 în minutul 93.

După remiza de pe Arena Națională, CFR Cluj rămâne la 10 puncte în fața principalei urmăritoare, FCSB, însă Dan Petrescu este de părere că echipa sa va pierde campionatul dacă erorile din defensivă vor continua, a transmis digisport.ro

"Victoria era senzațională. Când ai 3-2 în minutul 93, n-ai voie să pierzi”, a spus Dan Petrescu, după partida de duminică, de pe stadionul rivalei FCSB. 

”Așa, nu ajungem campioni niciodată! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte. Dacă vrem să facem față în campionat și în Europa, trebuie să ne apărăm mai bine.

Păcat de golurile lui Debeljuh, era o victorie fantastică. De Otto (n.r. Hindrich) n-aș vrea să zic nimic, e tânăr. El a făcut un campionat senzațional, noi nu ne așteptam să ajungă titular. Chiar dacă a greșit, nu putem da vina pe el”, a transmis Dan Petrescu. 

Comenteaza