Dan Petrescu și-a asumat jocul slab din prima repriză contra Farului: “E vina mea și am recunoscut”

Dan Petrescu și-a asumat jocul slab din prima repriză contra Farului: “E vina mea și am recunoscut”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a dezvăluit că a pregătit jocul cu un sistem cu tri fundași, însă a schimbat sistemul cu puțin timp înainte de startul partidei.

CFR Cluj a fost dominată de Farul în prima repriză a duelului din play-off, însă “feroviarii” au revenit în actul secund și, deși nu au impresionat, au reușit să obțină toate punctele puse în joc. La finalul partidei, Dan Petrescu a recunoscut că echipa sa a suferit și și-a asumat evoluția slabă din prima repriză.

“Am suferit mai mult, nu puțin. În prima repriză, a fost mult mai bună Farul, au avut trei ocazii mari. Jocul lor a fost mai bun și mai eficient. La pauză, am făcut niște schimbări de sistem și de jucători. S-a îmbunătățit jocul, nu cred că Farul a avut vreo ocazie în repriza a doua.

Am marcat un gol foarte important pentru ce va veni. Mă bucură doar victoria, asta e clar. Cei care au intrat pe teren pe parcursul meciului au făcut diferența. În al doilea rând, cred că fanii au un mare merit pentru această victorie, vreau să le mulțumesc. Fără ei nu puteam să câștigăm astăzi, chiar ne-au împins de la spate.

Trebuie să câștigăm la Argeș și, dacă ne prezentăm ca în prima repriză, șansele sunt mici. Dar sincer vă spun... în prima repriză e vina toată a mea. Am pregătit meciul cu trei fundași și în ultima clipă m-am schimbat.

Le-am spus la pauză 'Chiar dacă jucăm cum jucăm, nu e vina voastră'. E vina mea și am recunoscut. Am avut noroc, că a ieșit bine, altfel eu eram principalul vinovat. Chiar am făcut o greșeală că n-am jucat cu echipa care a jucat în repriza a doua”, a spus Petrescu la Digisport.

Comenteaza