Dan Petrescu și-l dorește în continuare pe Omrani: “Am nevoie de el și el are nevoie de CFR”

Dan Petrescu și-l dorește în continuare pe Omrani: “Am nevoie de el și el are nevoie de CFR”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a anunțat că își dorește să îl păstreze la echipă pe atacantul francez în vârstă de 28 de ani.

Deși s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Billel Omrani, jucător aflat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, Dan Petrescu susține că se bazează în continuare pe fotbalist. În plus, tehnicianul speră ca francezul să își prelungească înțelegerea cu “feroviarii”.

“Normal, Omrani intră în planurile mele. Doar să nu vină vreo ofertă... știți că mai are șase luni de contract. Noi sperăm în continuare să semneze. S-a speculat că m-am certat cu el sau că nu am nevoie de el. Am nevoie de Omrani, și el are nevoie de CFR.

Campionatele cele mai bune din cariera lui au fost cu Dan Petrescu antrenor. Rezultatele cele mai bune ale CFR-ului au fost cu Omrani pe teren. Este golgheterul all-time în Europa, mi-l doresc în continuare. Dar când este în ultimele șase luni, poate să decidă ce vrea”, a spus antrenorul campioanei.

În actualul sezon, atacantul crescut de Olympique Marseille a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive în 28 de apariții în toate competițiile.

Comenteaza