Dan Petrescu, supărat, deși CFR a învins Dinamo: “Aș fi făcut opt schimbări la pauză”

Dan Petrescu, supărat, deși CFR a învins Dinamo: “Aș fi făcut opt schimbări la pauză”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a trecut de trupa din capitală, scor 4-1, însă prestația “feroviarilor” din prima repriză l-a nemulțumit pe tehnician.

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat al Ligii 1 cu un succes, dar Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit la finalul jocului contra celor de la Dinamo.

Antrenorul campioanei susține că prestația echipei sale în prima repriză a fost sub așteptări și ar fi schimbat aproape toți jucătorii din teren la pauză, dacă ar fi avut posibilitatea.

În plus, tehnicianul s-a plâns din nou de formatul competiției și de înjumătățirea punctelor la intrarea în play-off.

“Am început meciul de la 0-1. Indiferent cu cine joci, când începi așa e destul de greu. Dinamo e echipă care se apără, închide culoarele și trage de timp. E normal să facă așa ceva.

Ne-am făcut viața grea singuri și înseamnă că nu am fost mental pregătiți bine de la început, cu toate că am avut multe ședințe cu ei. Am avut noroc că am egalat înainte de pauză și a fost acea eliminare. Singurul lucru pozitiv din prima repriză e golul lui Deac.

N-am vrut să schimb înainte de pauză ca să nu fac probleme în lot. Cei care au ieșit nu sunt vinovați, pentru că toată echipa a fost sub nivel în prima repriză. Aș fi făcut opt schimbări la pauză, dar nu am avut cum. Ar fi trebuit să îi schimb pe toți.

La CFR și când câștigi și când faci egal și când pierzi e presiune și o resimți 100%. Avem cinci victorii la rând, dar din păcate vine tăierea de capete, adică de puncte.

Nu sunt de acord că se înjumătățesc punctele. A fost cel mai bun sezon, dar n-am câștigam nimic. E posibil orice în play-off și mă aștept să avem 10 meciuri la limită, pe viață și pe moarte”, a spus antrenorul campioane, potrivit Digisport.

Comenteaza