Dan Petrescu surprinde după victoria cu Inter Club d'Escaldes: "Ne-am făcut returul greu"

Dan Petrescu surprinde după victoria cu Inter Club d'Escaldes: "Ne-am făcut returul greu"
| Foto: facebook.com/cfr1907

În ciuda victoriei cu 3-0, antrenorul campioanei României a fost nemulțumit de modul în care elevii săi au tratat ocaziile de a înscrie.

CFR Cluj a trecut fără emoții de Inter Club d'Escaldes în prima manșă a duelului din turul secund al Conference League. Cu toate acestea, Dan Petrescu a surprins la finalul partidei și a declarat că returul va fi unul complicat, în ciuda avantajului de 3 goluri al echipei sale.

"După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxați la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă.

Vorbeam cu Feher după meci și a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi.

Andorrezii joacă în echipa națională, nu stau așa de rău cum pare, după scor. Cred că am făcut noi un meci bun, în afară de finalizare. Am încercat să jucăm ultraofensiv, să marcăm cât mai mult.

Arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare.În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuțit.

Toate echipele românești au șanse să se califice, dar nu va fi ușor pentru nicio echipă. În Europa e foarte greu. O să înțeleagă acum și celelalte echipe cum e cu deplasările", a declarat Petrescu, potrivit Digisport.

Comenteaza