Dan Petrescu surprinde înaintea jocului cu Hermannstadt: “Va fi un meci foarte foarte greu”

Dan Petrescu surprinde înaintea jocului cu Hermannstadt: “Va fi un meci foarte foarte greu”

Antrenorul campioanei consideră că formația sibiană a evoluat mult cu Ruben Albes pe bancă, iar obiectivul clubului este un loc în play-off.

După perioada de pauză cauzată de jocurile echipelor naționale, CFR Cluj revine la lupta din Liga 1. “Feroviarii” vor evolua pe propriul teren, în compania celor de la Hermannstadt. Înaintea duelului, Dan Petrescu a surprins, declarând că sibienii vor reprezenta un adversar foarte puternic.

Antrenorul CFR-ului a prefațat jocul și a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă. “Hermannstadt arată foarte bine, de când a venit noul antrenor. Sunt neînvinși de nouă meciuri oficiale și din ce am vorbit cu Debeljuh, toți jucătorii sunt fericiți cu antrenorul. Va fi un meci foarte foarte greu. Cred că și Sibiul se gândește la un loc în play-off.

Cred că toată lumea a avut nevoie de pauză și cred că le-a prins bine tuturor. Sunt ceva probleme de lot, nu avem toți jucătorii refăcuți. Ciprian Deac nu va juca în acest meci, Chipciu va sta o perioadă, iar Pereira, Camora și Omrani au reintrat în programul echipei, dar nu știu dacă sunt la potențial maxim”, a spus Petrescu.

Tehnicianul a discutat și despre strategia sa în privința transferurilor. “Toți antrenorii buni vor să îmbunătățească lotul. Din această categorie fac și eu parte. Normal că cer jucători, mai ales dacă pleacă jucători. Dacă pleacă cinci să vină alți cinci. Suntem descoperiți în apărare după plecarea lui Boli. Dacă nu vom putea aduce, jucăm cu ce avem și încercăm să scoatem maximum cu acest lot”, a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va disputa duminică, de la 21:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza