Dan Petrescu, surprins la plecarea spre Malta: “Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari”

Dan Petrescu, surprins la plecarea spre Malta: “Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul “feroviarilor” susține că Floriana, prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor este favorită la calificarea în turul secund.

CFR Cluj se pregătește de o nouă aventură europeană, iar primul duel va fi pe terenul campioanei Maltei. La plecarea spre Valletta, Dan Petrescu a surprins și a susținut că adversarii de la Floriana sunt favoriți în duelul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Tehnicianul formației din Gruia s-a plans și că nu va putea conta pe mai mulți jucători de bază, precum Djokovic, Păun sau Omrani.

“Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud.

Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.

Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.  În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive).

Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.

Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a spus Dan Petrescu, potrivit Pro X.

Comenteaza