Dan Petrescu, suspendat două jocuri

Dan Petrescu, suspendat două jocuri
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi cu o penalitate de 4.500 lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani pentru proteste la adrsea arbitrajului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"FC CFR 1907 Cluj vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţioneaza jucătorul Moescu Adrian (FC Botoşani) cu suspendare pentru un joc şi i se aplică o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei; În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată în comunicatul ligii.

Clubul CFR Cluj a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucătorul Ionuţ Peteleu şi a fost penalizat cu suma de 3.000 lei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza