Dan Petrescu, după golul anulat din partida cu Rapid: "Nu a fost niciun ofsaid! Dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!"

Dan Petrescu, după golul anulat din partida cu Rapid: "Nu a fost niciun ofsaid! Dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!"
| Foto: captura video - CFR TV YouTube

Campioana CFR Cluj a încheiat la egalitate jocul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, scor 2-2. Antrenorul Dan Petrescu este convins că golul din minutul 90+2 al feroviarilor a fost valabil.

Andrei Chivulete a fost arbitru central, ajutat de la linii de Ovidiu Artene și Andrei Constantinescu, iar în camera VAR, au fost Sorin Costreie și Alexandru Vodă la partida din Gruia de duminică seară dintre CFR Cluj şi Rapid Bucureşti. 

Golul anulat al celor de la CFR Cluj după îndelungi consultări ale reluărilor ofeirte de sistemul VAR, l-a scos din sărite pe "Bursuc". Dan Petrescu este convins că golul din minutul 90+2 a fost valabil.

Petrescu a spus că nu are cum să îl mulţumească un rezultat ca acesta, mai ales când CFR Cluj a avut un gol "valabil" în minutul 93. ”Dacă e şi ăla e ofsaid, uitaţi-vă la fază. Liniile româneşti au fost la VAR! Nu a fost niciun ofsaid. Nu meritam victoria, trebuie să fii nebun să minţi, dar dacă am băgat-o în poartă, lasă golul!

În tur ne-a furat de ne-a rupt, ne-au luat două penalty-uri care nu au fost. Ce să facem? Acum lasă-mi golul ăsta, îmi iei şi golul ăsta? Apărarea mea a fost foarte slabă azi, toţi cei patru fundaşi nu îşi merită locul la echipă la cum au jucat.

Mai sunt 9 meciuri, vedem ce putem scoate. V-am zis că anul ăsta nu suntem favoriţi noi, sunt alte echipe mai bune, cred eu. Mai ales Farul, care este pe primul loc. Nu suntem constanţi”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă, citat de digisport.ro

Comenteaza