Video Dan Petrescu vs. Google. Antrenorul campioanei a răspuns la cele mai căutate întrebari despre el

Dan Petrescu vs. Google. Antrenorul campioanei a răspuns la cele mai căutate întrebari despre el
| Foto: facebook.com/cfr1907

Înaintea primei manșe a duelului cu FC Sevilla, tehnicianul a acceptat o provocare inedită și a răspuns celor mai căutate întrebari despre el.

Deși se află înaintea unuia dintre cele mai importante meciuri ale carierei de antrenor, Petrescu a luat o mică pauză de la pregătirile pentru jocul cu Sevilla. Tehnicianul campioanei a răspuns celor mai căutate întrebări despre el pe Google. Printre altele, Petrescu a vorbit despre hobby-urile sale, despre cei mai buni prieteni și nu în ultimul rând despre fotbal.

Cine este Dan Petrescu? 

E o întrebare grea. Este antrenor la CFR Cluj, fost fotbalist. Practic toată viața mi-am dedicat-o fotbalului și cred că toată viața va fi la fel.

Câte limbi vorbește? 

Vorbesc trei limbi foarte bine, româna, italiana și engleza. Am jucat în Italia și Anglia foarte mulți ani. Mă descurc destul de bine în spaniolă, franceză și rusă.

Ce îl enervează? 

Multe lucruri. Nu sunt cel mai calm antrenor din România. Când pierdem un meci sunt cel mai nervos. Nu contează cum pierdem, sunt foarte supărat după un meci pierdut; asta mă irită cel mai mult.

Ce filme îi plac? 

Nu am prea avut timp să urmăresc. În general, îmi plac filmele de acțiune, thrillerele și comediile. De foarte multe ori când sunt cu fiica mea, Jennifer, merg la desene animate. Ultima oară am văzut “Frozen 2” și mi-a plăcut. Serialul meu preferat e “Las Fierbinți”, imediat după antrenament de abia aștept să îl văd.

Ce avere are? 

Depinde. Averea cea mai importantă sunt cele trei fete, Jennifer, Rebeca și Beatrice, restul nu contează. Am reușit să câștig bani pe unde am fost, însă nu acesta e cel mai important lucru.

Ce hobby-uri are? 

Când termin ziua de lucru, îmi place să mă uit la un film, din păcate mă uit tot la fotbal. Îmi place să mă uit la tenis, dar și să joc. Asta îmi lipsește cel mai mult în timpul liber: tenisul mă menține tânăr. Îmi place să mă uit la meciurile Simonei Halep.

7. Dan Petrescu se teme de… 

Următorul meci, mereu. Mă tem de echipa mea câteodată, ca după un meci câștigat să nu se relaxeze. Mă tem și pentru sănătatea familiei și a prietenilor.

8. Ce muzică ascultă? 

Nu sunt ca jucătorii mei, care ascultă multă muzică. Eu ascult în general în mașină, foarte rar în cameră. Prefer o muzică relaxantă, disco, îmi place muzica bună. Ascult uneori și muzică de festival. Când eram tânăr, am fost la concerte, la Eros Ramazzotti și Jennifer Lopez.

9. Cine este cel mai bun prieten?

În primul rând, fotbalul. Totuși, știți toți că cel mai bun prieten al meu e “Pisică”, cel care e toată ziua cu mine. Eram prieten foarte bun cu Gică Popescu și cu Gică Hagi, dar meseria ne-a îndepărtat.

10. Cea mai mare realizare din carieră?

Am avut norocul să am multe, atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Mi-aș fi dorit să câștigăm Campionatul Mondial și nu am reușit. Ca antrenor îmi doream un trofeu european și încă nu am reușit. Totuși, pe unde am fost am câștigat trofee, am jucat la Campionate Mondiale, am dat goluri importante. Golurile cu Anglia și cu SUA nu se uită. Rezultate importante sunt titlurile cu Urziceni și CFR, Cupa din China, promovarea cu Krasnodar. Anul trecut a fost unul special și unul din cei mai buni ani din istoria fotbalului românesc.

Comenteaza