Dani Coman, deranjat de obiectivul stabilit de Rapid: “Înnebunesc! Nu există așa ceva”

Dani Coman, deranjat de obiectivul stabilit de Rapid: “Înnebunesc! Nu există așa ceva”
| Foto: digisport.ro

Rapid se află pe locul șase în Liga 1, după ce a egalat cu FC Botoșani. Echipa poate să iasă din zona play-off-ului, în cazul în care Farul va câștiga meciul cu Dinamo.

La emisiunea Digi Sport Matinal, Dani Coman a declarat că Rapid nu poate să aibă alt obiectiv decât calificarea în play-off.

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a spus că obiectivul echipei la începutul sezonului a fost evitarea retrogradării.

"Mă deranjează când aud declarații că obiectivul Rapidului este salvarea de la retrogradare. Am fost acolo, știu ce înseamnă Rapidul, acei suporteri care te încurajează indiferent de rezultat. Când aud de salvarea de la retrogradare, înnebunesc.

Nu există așa ceva! Rapidul n-are voie să se lupte pentru evitarea retrogradării. Trebuie să se lupte pentru un loc în play-off în primul an, apoi în anii următori, prin achizițiile care vor fi făcute, să se lupte pentru primele locuri ale clasamentului. O spun ca să ia presiunea de pe umerii cui? Lui Săpunaru, lui Morais Rapidul a crescut organic, iar meritul principal îl are Victor Angelescu, a fost un foarte bun manager. Au crescut frumos. La Dinamo, situația e diferită", a spus Dani Coman, președinte la Hermannstadt, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

 

 
 
 

 

Comenteaza