Dani Coman neagă din nou un posibil acord cu CFR Cluj: “Sunt la Sibiu, îmi fac treaba cât mai bine la Hermannstadt”

Dani Coman neagă din nou un posibil acord cu CFR Cluj: “Sunt la Sibiu, îmi fac treaba cât mai bine la Hermannstadt”
| Foto: digisport.ro

Președintele formației din eșalonul secund a vorbit despre interesul campioanei și a recunoscut că au existat negocieri cu oficialii din Gruia.

Dorit în vară după plecarea lui Marian Copilu, fostul portar a refuzat poziția în conducerea “feroviarilor”, însă în ultima vreme s-a vorbit din nou intens despre un posibil acord între Coman și CFR Cluj. Președintele celor de la Hermannstadt a recunoscut negocierile, însă susține că nu își dorește să ajungă în Gruia.

“Singurul lucru pe care vreau să-l mai spun. Dacă merg la meci la CFR Cluj, la Rapid București sau la prietenul meu, Florentin Petre, la Brăila, asta nu înseamnă că sunt în discuții sau că îmi doresc să fiu la o anumită echipă.

Sunt la Sibiu, îmi fac treaba cât mai bine la Hermannstadt. Sper să ajut această echipă să ajungă în primul eșalon. Las oamenii să discute, și presa, și pe toată lumea.

Au existat discuții. Au un președinte, pe Cristi Balaj. Hai să-l lăsăm să fie liniștit și să-și vadă de ce are de făcut acolo”, a spus Dani Coman pentru Fanatik.

Comenteaza