Daniel Birligea, văzut drept următorul atacant important al echipei naționale: “Îl aștept să crească mai mult din punct de vedere fizic”

Daniel Birligea, văzut drept următorul atacant important al echipei naționale: “Îl aștept să crească mai mult din punct de vedere fizic”
| Foto: frf.ro

Atacantul sosit la CFR Cluj în pauza competițională din iarnă a impresionat la selecționata U21, la care a fost convocat în premieră.

Deși nu a prins prea multe minute în tricoul campioanei, Daniel Birligea a fost selecționat de Florin Bratu pentru naționala de tineret și a reușit să înscrie în meciul cu Finlanda, chiar la debut.

Fostul internațional Marius Niculae susține că vârful formației din Gruia îi seamănă și ar putea deveni un fotbalist important pentru echipa națională.

”Sistemele de joc din ziua de astăzi nu mai au în componență un veritabil număr 9. Ne uităm în fotbalul european și vedem că foarte puține echipe folosesc un număr 9 clasic.

Sperăm să descoperim și noi acest jucător. Poate Birligea. Momentan îl aștept să crească mai mult din punct de vedere fizic.

L-am văzut la antrenamente și se apropie de fizicul meu. Sper să devină un viitor număr 9, chiar dacă acum nu este foarte cunoscut”, a spus Marius Niculae pentru FRF.

În vârstă de 21 de ani, Daniel Birligea a fost crescut în Italia, acolo unde a evoluat pentru Palermo și Teramo.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza