Daniel Popa, dezamăgit după ultimul eșec al "studenților". Ce așteptări are de la perioada următoare

Daniel Popa, dezamăgit după ultimul eșec al "studenților". Ce așteptări are de la perioada următoare
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a fost învinsă de nou-promovata în Superligă, Politehnica Iași, scor 2-0, în runda cu numărul 8 a sezonului regulat.

Reluat din minutul 54, când scorul era 0-0, jocul dintre "studenți" și moldoveni s-a încheiat cu o mare dezamăgire pentru gazde. Atacantul Daniel Popa a fost în asentimentul fanilor și a fost vizibil afectat de cele întâmplate.

Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 28 de ani crede că echipa poate arăta mai bine și poate obține punctele la care speră atât de mult în etapele următoare.

"Îmi pare foarte rău pentru suporteri, dar și pentru noi. Am făcut o repriză foarte proastă. Nu avem ce face, doar să ne pregătim și să revenim mai puternici. Avem un lot valoros și cred că merităm să obținem mai multe puncte.

Avem foarte puține puncte, deci nu putem spune că arătăm foarte bine. Nu avem ce face, trebuie să muncim, doar așa putem obține ce ne-am propus. Știam ce joacă Poli Iași, duminică nici nu au ajuns la poartă, iar azi au ajuns de două ori și ne-au dat două goluri.

Cu toții suntem de vină când primim goluri. Trebuie să fim conștienți și să ne ajutăm colegii. U Cluj e un club mare, trebuie să îl respectăm și să ne respectăm pe noi", a declarat Popa.

În actualul sezon, noul atacant al Universității Cluj a marcat de două ori și a oferit un assist, în 8 apariții în Superligă și Cupa României.

Comenteaza