Daniel Popa i-a pus gând rău fostei sale echipe: "Îmi doresc din tot sufletul să marchez și să câștigăm"

Daniel Popa i-a pus gând rău fostei sale echipe: "Îmi doresc din tot sufletul să marchez și să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Noul atacant al "Șepcilor roșii" și-a propus să învingă formația pentru care a debutat în prima ligă.

În perioada 2016-2021, Daniel Popa a fost jucătorul lui Dinamo, care l-a împrumtat la FC Botoșani și la Chindia. Atacantul în vârstă de 28 de ani își va reîntâlni fosta echipă sâmbătă și își dorește să puncteze împtotriva "Câinilor roșii".

"Sunt bine, în ultimele săptămâni m-am antrenat normal. Sper de la meci la meci să fiu mai bine și să ajut echipa să obțină trei puncte. Am avut un meci greu cu Craiova, dar din fericire am reușit să câștigăm.

Cu Dinamo va fi complicat, chiar dacă au trei înfrângeri la rând. Jocul lor a arătat foarte bine, însă împreună ne dorim cele trei puncte. E un meci important pentru mine, am jucat mult timp la Dinamo.

Îmi doresc din tot sufletul să marchez și să câștigăm. Știu că galeriile sunt înfrățite, chiar când jucam la Dinamo am avut momente frumoase în meciurile cu U Cluj. În teren va fi rivalitate și cei mai buni să câștige", a spus Popa.

Atacantul a debutat pentru Dinamo în august 2016 și a strâns 104 meciuri în tricoul formației din capitală, pentru care a marcat de 17 ori.

Comenteaza