Daniel Stanciu confirmă problemele de la CFR: “S-au adunat foarte multe cheltuieli”

Daniel Stanciu confirmă problemele de la CFR: “S-au adunat foarte multe cheltuieli”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al campioanei a dezvăluit costurile cu care se confruntă echipa clujeană.

Deși echipa merge foarte bine în campionat și ocupă prima poziție în clasament, la CFR sunt probleme. În ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora cei mai importanți jucători, precum căpitanul Camora sau Culio s-au întâlnit cu conducerea pentru a rezolva anumite probleme financiare. Jucătorii condamnă faptul că sunt neplătiți de două luni, iar unii nu au primit încă prima pentru câștigarea titlului în sezonul trecut.

Directorul sportiv al CFR-ului a clarificat situația plăților. “A fost o discuţie pentru că jucătorii şi-au negociat contractele. S-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar.

Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni, din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea, pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii”, a declarat Stanciu, pentru Telekom Sport.

El a vorbit și despre sumele cheltuite de echipă în ultima perioadă de timp. “S-au adunat foarte multe cheltuieli în această perioadă. Avem plăţi care sar de un milion, pentru că au venit foarte multe taxe, impozite, care trebuiesc plătite. Am plătit cantonamentul, deplasările”, a precizat directorul sportiv.

Comenteaza