Daniel Stanciu, detalii despre strategia de transferuri a “Șepcilor roșii”: “Ne dorim doi-trei jucători, care să fie titulari și să ne aducă un plus de valoare”

Daniel Stanciu, detalii despre strategia de transferuri a “Șepcilor roșii”: “Ne dorim doi-trei jucători, care să fie titulari și să ne aducă un plus de valoare”
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Oficialul Universității Cluj a vorbit despre modul în care formația sa va aborda perioada de mercato, înaintea unei părții secunde a sezonului care se anunță a fi infernală.

“Studenții” au revenit la antrenamente și speră ca a doua jumătate a stagiunii să fie una încununată cu o prezență în play-off și promovarea în prima ligă. Pentru a îndeplini obiectivele, oficialii Universității Cluj și staff-ul tehnic își doresc mai mulți jucători, iar Daniel Stanciu a vorbit despre strategia de transferuri a formației sale.

“Vom renunța la câțiva jucători pentru a face loc altora. Avem un grup foarte bun, însă întotdeauna e loc de mai bine. Ne dorim doi-trei jucători, care să fie titulari și să ne aducă un plus de valoare. Am avut multe fluctuații din diferite motive.

În perioada de vacanță am avut câte două ore pe zi conferință cu staff-ul și am încercat să găsim răspunsuri la întrebările care s-au ivit în această perioadă. Să sperăm că suntem capabili să schimbăm lucrurile care au mers mai puțin bine.

În fotbalul din România urmărim jucători pe InStat sau urmărim video. Ne propun jucători foarte mulți impresari, însă ne este foarte greu. Nu făceam mult scouting în afara țării, însă e greu să aduci jucători și din România, deși ne-am dori.

Am făcut oferte multora dintre jucătorii care am văzut că sunt doriți la Univeristatea Cluj. Unii dintre ei nu și-au dorit să vină. Trebuie să ținem cont de faptul că nu avem un buget extraordinar, suntem la limită.

Costel Enache e cel care decide în ultimă instanță. Propunerea managementului a fost să aducem jucători de care să ne folosim, nu să stea pe bancă. Un lucru ce a lipsit în ultima vreme a fost ambiția de a lupta pentru acest club.

Grupul trebuie să arate în teren pentru că cele mai importante sunt rezultatele. Promovarea poate fi câștigată doar jucând fotbal și luptând pe teren. Ne dorim jucători care să vină cu inima deschisă și să își dorească să facă performanță aici”, a declarat Daniel Stanciu înaintea părții secunde a sezonului.

 

Comenteaza