Daniel Stanciu, detalii despre transferul lui Ogbu la “U” Cluj. “Acesta a fost principalul nostru argument”

Daniel Stanciu, detalii despre transferul lui Ogbu la “U” Cluj. “Acesta a fost principalul nostru argument”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Oficialul clubului clujean a vorbit despre cea mai recentă mutare reușită de “studenți” și așteptările pe care echipa le are de la atacantul în vârstă de 30 de ani.

Cel mai recent transfer al Universității Cluj a fost unul surprinzător pentru multă lume. “Șepcile roșii” au obținut semnătura lui Derick Ogbu, fotbalist nigerian care nu a mai evoluat din primele luni ale lui 2019. Cu toate acestea, Daniel Stanciu e încrezător în abilitățile atacantului de a reveni în formă.

”Să sperăm că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele stabilite pentru acest sezon și să fie acel atacant care să facă diferența. Am mizat pe dorința lui de a reveni în elita fotbalului, după pauză avută și mai ales după șocul ratării transferului în China, din cauza pandemiei, în martie, anul trecut. Acesta a fost principalul nostru argument”, a declarat Daniel Stanciu, potrivit Liga2.ro.

De-a lungul carierei, Ogbu a mai evoluat pentru Umm Salal (Qatar), Leuven (Belgia), CFR Cluj, Liaoning (China), Ventforet Kofu (Japonia), Debrecen (Ungaria), Tskhinvali (Georgia) și Al Ittihad Alexandria (Egipt).

Comenteaza