Daniel Stanciu, noi detalii despre cazurile de COVID-19 de la “U” Cluj: “Nu e o situație deloc simplă, însă trebuie să respectăm protocolul”

Daniel Stanciu, noi detalii despre cazurile de COVID-19 de la “U” Cluj: “Nu e o situație deloc simplă, însă trebuie să respectăm protocolul”
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Oficialul clubului clujean a vorbit despre infectările deja confirmate, dar și despre posibile noi îmbolnăviri în rândul jucătorilor, dar și al staff-ului.

Universitatea Cluj se confruntă cu un focar de coronavirus, iar numărul îmbolnăvirilor ar putea crește. Clubul a confirmat deja șapte cazuri, cinci fotbaliști și doi membrii ai staff-ului, iar Daniel Stanciu vorbește despre noi rezultate pozitive la ultima testare.

“Deocamdată oficial sunt cei testați luni și cu rezultate marți. Avem 5 jucători și doi membri ai staff-ului auxiliar. Am făcut teste la restul lotului și la personalul auxiliar miercuri și așteptăm rezultatele. Din informațiile pe care le avem sunt ceva teste pozitive, însă nu sunt oficiale pentru că nu a venit tabelul complet. Sunt foarte multe cazuri la Cluj, toate centrele sunt pline.

Îl ascultăm pe colegul de la Astra și cu siguranță sunt mulți asimptomatici. Astăzi după amiază când o să avem un rezultat final sau cel puțin mâine dimineață o să refacem o parte dintre teste ca să vedem ce facem în continuare, pentru că nu e o situație deloc simplă, însă trebuie să respectăm protocolul.

Suntem în contact cu DSP-ul din Cluj și încercăm să luăm cele mai bune măsuri de carantinare și izolare, lucru pe care l-am luat și cu acei jucători pe care nu i-am deplasat la jocul de la Mioveni. Noi am respectat protocolul, dar până la urmă sunt lucruri care nu depind de noi. Trebuie să facem față la tot ce ne lovește”, a declarat Daniel Stanciu la Pro X.  

Comenteaza