Darren Cahill și Halep ar putea face din nou echipă: “Dacă mă întorc în antrenorat, pe Simona o voi suna prima dată”

Darren Cahill și Halep ar putea face din nou echipă: “Dacă mă întorc în antrenorat, pe Simona o voi suna prima dată”
| Foto: wtatennis.com

Antrenorul cu care fostul număr unu mondial a reușit cele mai mari performanțe din carieră ar putea reveni alături de româncă.

Prezenți la Cluj-Napoca, cu ocazia Sports Festival, Cahill și Halep vor fi de data aceasta adversari, dar nu au exclus o nouă colaborare în viitor. Cei doi au lucrat împreună pentru o perioadă îndelungată și, alături de australian, Halep a câștigat primul Grand Slam al carierei, Roland Garros, în 2018. La finalul anului trecut, Cahill a decis să renunțe la tenis pentru o perioadă, dar admite că ar putea reveni în circuit în 2020. Totuși, în cazul unei posibile reveniri alături de Halep, australianul își dorește să lucreze alături de actualul antrenor al româncei, Daniel Dobre.

Darren Cahill a vorbit la Cluj despre posibilitatea de a lucra din nou cu Simona Halep. “Nu s-a schimbat nimic în cazul meu. Am acest an liber, îmi petrec timpul cu familia și îmi place foarte tare. Nu știu ce voi face anul viitor, dar dacă mă întorc în antrenorat, pe Simona o voi suna prima dată. Depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele șase luni. Dacă va fi să revin este foarte important de menționat că mă voi alătura echipei lui Daniel Dobre”, a spus australianul.

La rândul său, Simona Halep a admis că există o șansă ca ea și Cahill să lucreze din nou. “Așa cum a spus și Darren, el se bucură de timpul petrecut cu familia, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima pe care o va suna. Vom vedea ce se va întâmpla atunci când va fi momentul”, a declarat fostul lider mondial.

 

Comenteaza