Daum nu se dă bătut. "Locul 1 încă nu e pierdut"

Daum nu se dă bătut.
Naționala României a suferit, vineri seara, primul eșec din preliminariile CM 2018, după ce a fost învinsă cu 0-3 de reprezentativa Poloniei. Golurile partidei au fost înscrise de Kamil Grosicki (11) și Robert Lewandowski (83, 91 penalty).

Este prima înfrângere a "tricolorilor" din actuala campanie de calificare și totodată, primul eșec înregistrat de Christoph Daum de la venirea pe banca Naționalei.

"Arătați-mi un antrenor care se aștepta să piardă la un asemenea scor. Am vrut să câștigăm, dar am pierdut în fața unei echipe care s-a organizat excelent, care a pus mulți oameni în fața mingii și care a înscris foarte ușor. Au creat superioritate și mai puteau marca, au fost mai buni decât noi. Am fi vrut să începem mai bine, dar balonul nu circula așa cum doream noi. Am preluat controlul în repriza a

doua, am făcut schimbări, dar nu am avut ocazii de gol. Dacă mă uit la partea matematică, mai avem șanse. Trebuie să ne concentrăm asupra locului secund, care ar fi un rezultat foarte bun la finalul acestor preliminarii. Nu renunțăm, locul 1 încă nu e pierdut", a spus selecționerul României, Christoph Daum, într-o declarație din ProSport.

România ocupă locul 4 în grupa E, cu 5 puncte. Naționala a înregistrat în actuala campanie două remize (1-1 cu Muntenegru, 0-0 în Kazahstan), o victorie (5-0 cu Armenia) și un eșec (0-3 cu Polonia). Echipa lui Lewandowski devine lider, cu 10 puncte. Următorul meci al României din campania pentru CM 2018 este programat anul viitor, pe 26 martie 2017, cu Danemarca. Returul cu Polonia se va juca pe 10 iunie 2017, la Varșovia.

Marți, 15 noiembrie 2016, "tricolorii" vor întâlni gazda Mondialului de peste doi ani, Rusia, într-o partidă de pregătire.

Clasament grupa E, etapa a patra

1.Polonia 10 puncte
2.Muntenegru 7 puncte
3.Danemarca 6 puncte
4.ROMÂNIA 5 puncte
5.Armenia 3 puncte
6.Kazahstan 2 puncte

Comenteaza