David Lăpuște, record personal de puncte în meciul cu Laguna Sharks: "Știu că este important să rămân concentrat"

David Lăpuște, record personal de puncte în meciul cu Laguna Sharks: "Știu că este important să rămân concentrat"
| Foto: u-bt.basketball

Tânărul baschetbalist de la U-BT Cluj-Napoca a fost cel mai bun marcator al campioanei României, alături de Jarell Eddie, în disputa din Liga Națională.

"Studenții" au obținut un nou succes categoric în campionat, scor 100-67, contra celor de la Laguna Sharks București. De remarcat a fost prestația lui David Lăpuște, care a marcat 17 puncte, a oferit 5 pase decisive și a reușit două recuperări.

Partida a consemnat un nou record personal pentru tânărul baschetbalist, care la finalul jocului a anunțat că își dorește să evolueze cât mai bine în viitor și să prindă din ce în ce mai multe minute pentru campioana României.

"Ne așteptam să fie un meci de genul acesta, în care să jucăm noi, cei tineri. Tocmai de aceea am fost foarte motivați și de abia așteptam să arătăm ce putem pe teren. Vă dați seama că m-am simțit bine, nu puteam să am alte sentimente.

Asta face parte din planul meu de viitor, să joc din ce în ce mai bine și să câștig încrederea antrenorului. E o atmosferă genială, iubesc să fiu aici, iubesc fanii și atmosfera din club. Sper ca suporterii să vină în număr tot mai mare!

Avem colegi experimentați, mai ales Stipe și Patrick Richard, care sunt colegii mei de patru ani deja. Apreciez foarte mult că ne ajută și încerc să învăț de la fiecare, pentru a-mi dezvolta jocul la cel mai înalt nivel.

Progresul meu se datorează antrenorului Mihai Silvășan, care îmi acordă tot mai multă încredere. În plus, am înțeles ce vrea el de la mine și știu că este important să rămân concentrat, să îmi fac treaba", a declarat baschetbalistul.

În actualul sezon al Ligii Naționale, David Lăpuște are medii de 8.0 puncte, 2.8 pase decisive și 2.3 recuperări pe întâlnire.

Comenteaza