David Lăpuște și-a prelungit contractul. Încă un sezon la U-BT pentru tânărul baschetbalist

David Lăpuște și-a prelungit contractul. Încă un sezon la U-BT pentru tânărul baschetbalist
| Foto: u-bt.basketball

Jucătorul în vârstă de 18 ani va îmbrăca și în stagiunea următoare tricoul campioanei României.

David Lăpuște și-a prelungit înțelegerea cu U-BT Cluj-Napoca și va juca încă cel puțin un sezon sub comanda lui Mihai Silvășan. Tânărul baschetbalist se declară bucuros după semnarea noului contract și speră la cât mai multe minute petrecute pe parchet în stagiunea următoare.

"Sunt foarte fericit pentru faptul că mi-am prelungit contractul cu campioana României. Nu a fost o decizie grea, ținând cont de realizările pe care le-am avut în ultimii trei ani. “U” reprezintă pentru mine acasă, locul unde mi-am petrecut o mare parte a junioratului.

Este echipa care m-a primit în familia ei și m-a ajutat, alături de fani, să mă integrez la seniori. Motivația nu va fi o problemă pentru mine, deoarece aștept cu nerăbdare să încep noul sezon și să simt din nou adrenalina meciurilor.

Planurile mele pentru viitor rămân neschimbate, îmi doresc să obțin cât mai multă experiență, să bifez minute de joc, iar în următorii ani să ajung la cea mai bună variantă a mea din punct de vedere baschetbalistic.

Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc antrenorului și staff-ului tehnic, deoarece continuă să aibă încredere în mine și să contribuie la dezvoltarea mea ca jucător și ca persoană. Haide “U”!", a transmis tânărul baschetbalist.

În sezonul trecut, David Lăpuște a bifat 29 de meciuri în campionat pentru U-BT, totalizând statistici de 2.4 puncte, 1.0 recuperări și 0.8 pase decisive, cu un indice al eficienței de 2.0. De asemenea, conducătorul de joc a strâns 3 partide în EuroCup.

Lăpuște are la activ trei titluri cu U-BT, două SuperCupe și o Cupă a României. De asemenea, a cucerit în trecut titlul național la U18 și a fost component al naționalei României de juniori, la diferite categorii de vârstă.

În paralel, tânărul baschetbalist a promovat examenul de Bacalaureat în această vară cu media 9.33.

Comenteaza