De ce a picat transferul lui Djokovic în Turcia. “Au crezut că vindem niște blugi și gata”

De ce a picat transferul lui Djokovic în Turcia. “Au crezut că vindem niște blugi și gata”

Antrenorul Marius Șumudică a explicat de ce a căzut propunerea de transfer a croatului Damjan Djokovic de la CFR Cluj la Gaziantep.

Tehnicianul a anunţat că transferul lui Alexandru Chipciu la Gaziantep se poate face în aceste zile, conform Fanatik. El a comentat o posibilă venire a sa în locul lui Victor Piţurcă la CSU Craiova, afirmând că are o relaţie specială cu patronul Mihai Rotaru, însă nu prea are cum să renunţe la contractul cu formaţia din Turcia.

Nistor şi Djokovic sunt celealte două posibile achiziţii despre care a vorbit. “Îl vreau neapărat pe Chipciu. E un jucător care îmi place foarte mult şi sper să îl aduc la Gaziantep în aceste zile. Insist să se facă transferul”, a fost declaraţia lui Şumudică, la plecarea spre Turcia, după ce a fost externat din spital după problemele pe care le-a avut de sărbători.

Nu este prima oară când Şumudică încearcă să-l transfere pe Chipciu. Fotbalistul care nu a jucat deloc pentru Anderlecht în acest sezon a fost dorit de Șumudică şi pe vremea când acesta o antrena pe Al Shabab, în Arabia Saudită.

“Dan Nistor am înţeles că ar costa undeva spre 400.000 de euro. L-am pus pe impresarul meu să se intereseze”, s-a rezumat să spună antrenorul. Acesta a vorbit şi despre posibilitatea ca el să fie înlocuitorul lui Piţurcă, după demisia acestuia. Şumudică a explicat că are o relaţie excelentă cu Rotaru, însă că nu crede că mutarea este realizabilă, mai ales că tocmai şi-a prelungit contractul cu Gaziantep.

“Piţurcă, dacă nu i se fac poftele, e genul care renunţă imediat, e un tip mai radical. Mihai Rotaru este prietenul meu, avem o relaţie excelentă, avem şi ceva prieteni comuni… Nu am avut o discuţie concretă despre o venire a mea la Craiova, dar probabilă că Rotaru s-a gândit şi la mine.

Acum am plecat la un drum, am semnat şi prelungirea contractului cu Gaziantep… e greu să plec de aici, mai ales că nu vreau să las jucătorii de izbelişte. Când mă voi întoarce acasă, Rapidul va fi prima opţiune pentru mine, e în inima mea. Acum îl las pe Pancu, e prietenul meu”, a afirmat Şumudică.

 

Şumudică a dezvăluit de ce au cazut negocierile pentru Djokovic. “Eu l-am vrut şi pe el, dar Clujul mi-a cerut foarte mulţi bani. Ei cred că, dacă suntem din Turcia, vindem 50 de perechi de blugi şi gata, am făcut rost de bani. Nu e aşa!”.

Comenteaza