De ce a primit Tachtsidis cartonaș galben la Galați. Explicațiile lui Adrian Mutu

De ce a primit Tachtsidis cartonaș galben la Galați. Explicațiile lui Adrian Mutu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul a dezvăluit motivul pentru care mijlocașul a fost avertizat de centralul partidei dintre CFR Cluj și Oțelul.

La fel ca în meciul cu Rapid, Panagiotis Tachtsidis a primit un cartonaș galben fără să comită vreun fault, ci pentru că s-a adresat arbitrului. Dacă la partida contra formației din capitală, grecul a protestat vehement, la Galați nu a fost cazul, anunță Adrian Mutu, care susține că mijlocașul a fost provocat.

"Nu avem o problemă cu Tachtsidis. Chiar dacă pare că a luat din nou pentru cartonaşe. A fost provocat. Chivulete i-a spus să vorbească cu el, Tachtsidis a spus că nu vrea şi i-a dat cartonaş galben. Era chiar în faţa mea.

Şi arbitrii din România trebuie să înţeleagă că sunt jucători care au jucat la un nivel mare şi dacă nu vrea să vorbească cu tine nu trebuie să fii frustrat. Nu vor să vorbească. El a fost sancţionat când a greşit. Dar eu cred că trebuie să aibă un dialog cu arbitrul.

Sunt jucători care întreabă, care vor răspunsuri. Tu trebuie să fii acolo şi să dai şi răspunsuri. Nu neapărat să iei doar decizii. Eu nu cred că toţi jucătorii ştiu toate regulile sau cum interpretează arbitrul. Tachtsidis a greşit, dar şi aroganţa îi irită pe unii jucători", a explicat Mutu pentru Fanatik.

În cele 22 de apariții strânse în actualul sezon al Superligii, Panagiotis Tachtsidis a încasat 5 cartonașe galbene.

Comenteaza