De ce a refuzat Petrescu postul de selecționer: “Este greu să pleci de la o echipă cu care eşti pe primul loc”

De ce a refuzat Petrescu postul de selecționer: “Este greu să pleci de la o echipă cu care eşti pe primul loc”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul în vârstă de 54 de ani a decis că refuze oferta venită din partea FRF și va continua pe banca lui CFR Cluj.

După ce timp de trei săptămâni negocierile dintre Dan Petrescu și Răzvan Burleanu au ținut capul de afiș, antrenorul a decis să rămână în Gruia și a refuzat din nou oferta de a deveni selecționer. Fostul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a încercat să explice decizia tehnicianului “feroviarilor”.

“A fost timp şi este timp în continuare să pună selecţioner, pentru că mai este până la primul joc oficial. Nu cred că ar fi o problemă că nu avem selecţioner până acum.

La Dan Petrescu nu am înţeles de ce s-au dus încă vreo trei săptămâni de când au avut prima discuţie. Practic, puteau s-o închidă atunci. Nu se poate şi asta e.

Nu mai aşteptau trei săptămâni ca să ne spună că nu vine. Eu am crezut că el va fi la echipa naţională. Este greu în momentul de faţă să pleci de la o echipă cu care eşti pe primul loc cu 10 puncte avans.

Probabil dacă CFR Cluj avea trei-patru puncte avans, poate venea la echipa naţională. Şi Edi şi Mutu sunt antrenori care au o filosifie bună, care pot să ducă ceea ce noi am făcut la echipa naţională”, a declarat fostul secund al echipei naționale la Telekom Sport.

Comenteaza