De ce Dan Petrescu a plecat nervos de la conferința de presă, deși e la prima victorie în Cupă după 13 ani

De ce Dan Petrescu a plecat nervos de la conferința de presă, deși e la prima victorie în Cupă după 13 ani
| Foto: captura YouTube

Dan Petrescu este la prima victorie în Cupa României după 13 ani, cu partida câștigată de CFR Cluj pe teren propriu cu divizionara secundă Dumbrăvița, scor 5-0, în runda a doua din faza grupelor Cupei României. Însă, de la conferința de presă a plecat, iarăși, nervos. 

Succesul înregistrat joi seara în Cupa României a fost primul pentru Dan Petrescu de când o antrenează CFR Cluj. "Bursucul" nu mai reușise să câștige în această competiție din data de 23 septembrie 2009, atunci când Unirea Urziceni o învingea pe Sporul Studențesc, scor 3-0, a transmis digisport.ro

Însă victoria de joi seara nu a venit ușor. Campioana României a avut mari probleme să deschidă scorul. Veteranul Ovidiu Hoban a înscris abia în minutul 50.Apoi, în ultimele zece minute, CFR Cluj s-a dezlănțuit, profitând de căderea fizică a adversarilor. Cephas Malele (81’) și Daniel Bîrligea (87’, 90’, 90+1’) au înscris.

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii la finalul meciului pentru atitudinea nepotrivită și a anunțat că mai mulți fotbaliști vor pleca la iarnă.

Antrenorul a plecat iarăși nervos de la conferința de presă după ce a fost întrebat dacă există posibilitatea să plece de la CFR Cluj în cazul în care primește o ofertă în această iarnă. Dan Petrescu a răbufnit: "Ce întrebare e asta? He, he! Altă întrebare! Mulțumesc, seară bună!".

"Nu mă gândesc la transferuri acum, o să mă gândesc când se termină sezonul. Acum nu avem ceva clar", a mai declarat Dan Petrescu după victoria din Cupă. 

Comenteaza