De ce se teme antrenorul lui Dinamo Zagreb înaintea meciului cu CFR Cluj

De ce se teme antrenorul lui Dinamo Zagreb înaintea meciului cu CFR Cluj
| Foto: the-afc.com

Dinamo Zagreb va juca la Cluj-Napoca în seara aceasta meciul cu CFR Cluj, din preliminariile Champions League. Antrenorul croaților și-a "făcut temele" și a dezvăluit aspectul de care se teme cel mai tare atunci când vine vorba despre echipa lui Dan Petrescu. 

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, nu poate uita dubla ardelenilor cu Sevilla, proaspăta campioană din Europa League. "Obiectivul nostru este să câștigăm, dar să nu uităm că acest Cluj a ținut-o în șah în acest an pe campioana Europa League. Au fost eliminați doar pentru că Sevilla a marcat un gol în deplasare. E o echipă solidă, are propriul stil de joc, care unora nu le place, dar e unul eficient și de succes", a spus Zoran Mamic la plecarea spre Cluj.

Trupa lui Dan Petrescu i-a eliminat pe maltezii de la Floriana în turul 1 preliminar al Champions League, iar în turul 2 a dat peste Dinamo Zagreb, un adversar de cu totul alt calibru.

Dinamo Zagreb a câștigat în sezonul recent încheiat al 21-lea titlu în Croația din istoria clubului, la 15 puncte avans față de locul secund, Lokomotiv Zagreb. Chiar dacă pentru Dinamo Zagreb va fi primul meci în noul sezon din Liga Campionilor, echipa a început deja noul sezon din Croația, unde are deja un golaveraj de 7-0 după primele două runde, scrie DigiSport.

Dinamo Zagreb are un lot evaluat la peste 86 de milioane de euro, în timp ce jucătorii lui CFR Cluj sunt cotați la doar 23,8 milioane de euro.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb se joacă în seara aceasta, de la ora 21:00 şi va fi transmis în direct, la Digi Sport 1.

Comenteaza