De la CFR, la ”U”? Chipciu vrea să rămână la Cluj

De la CFR, la ”U”? Chipciu vrea să rămână la Cluj
| Foto: https://romania.postsen.com/

Jucătorul campioanei, cu 46 de meciuri în naționala României, Alexandru Chipciu, și-ar dori foarte mult să fie lăsat să se transfere de la CFR Cluj, la Universitatea Cluj, potrivit informațiilor Prosport

Se pare că rivalele din Cluj-Napoca sunt pe punctul de a bate palma pentru primul transfer din Gruia către Cluj Arena. Alexandru Chipciu, fotbalistul pus pe lista de transferuri de către CFR, după ce Dan Petrescu a anunțat că nu mai intră în planurile sale, are șanse foarte mari să joace la Universitatea Cluj.

Rămâne de văzut doar în ce condiții se va despărți fotbalistul de CFR. Acesta a cerut inițial 126.000 de euro, echivalentul a 6 salarii ce urmează să le primească, pentru a semna rezilierea contractului. Doar că lucrurile s-ar schimba în cazul unei cedări la „U” Cluj.

Chipciu vrea să rămână la Cluj-Napoca mai ales pentru că s-a stabilit din 2020, cu familia, în orașul de pe Someș. Acesta le-a povestit apropiaților că i-ar fi foarte greu să părăsească orașul, pentru că soția și cele 4 fete ale sale s-au acomodat foarte bine sub Feleac și că nu vrea să-și mute fetițele într-un alt oraș, pentru că asta ar fi neplăcut pentru ele.

Familia Chipciu și-a făcut mulți prieteni la Cluj și preferă să se stabilească aici. Din acest motiv se pare că s-a arătat dezinteresat de orice altă ofertă și că va negocia cu Universitatea Cluj, imediat după ce își va încheia conturile cu campioana din Gruia.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...