De la ”Petrescu, demisia” la mici și bere. Staff-ul și conducerea CFR-ului vor avea un amical cu fanii

De la ”Petrescu, demisia” la mici și bere. Staff-ul și conducerea CFR-ului vor avea un amical cu fanii
CFR Cluj profită din plin de pauza cauzată de meciurile echipei naționale. Conducerea și staff-ul tehnic al ”feroviarilor” i-au provocat pe fani la un meci amical.

Partida va avea loc duminică, începând cu ora 13:30, la Baza CMC din cartierul Gruia. La final, atât învingătorii cât și învinșii vor sărbători cu grătare și bere, a anunțat clubul pe Facebook.

În formula de start a CFR-ului se va regăsi antrenorul Dan Petrescu, căruia fanii îi cereau demisia în urmă cu câteva săptămâni. Spiritele s-au încins datorită rezultatelor modeste din startul returului. "Feroviarii" au avut trei meciuri consecutive în campionat în care nu au marcat, unul fiind pierdut pe terenul Viitorului (0-1).

Relația dintre suporteri și "Bursuc" s-a mai îmbunătățit, însă, după ultima etapă. CFR a învins-o atunci cu 1-0 pe CSM Politehnica Iași, pe teren propriu, în urma unui gol marcat de Ciprian Deac. Formația din Gruia ocupă locul 2 în Liga 1, cu 37 puncte. Următorul meci al "ceferiștilor" este programat duminică, 19 noiembrie, la București, împotriva lui Dinamo.

Comenteaza