Deac a dezvăluit cum vor aborda “feroviarii” finalul campionatului. “Ciocul mic și muncă multă!”

Deac a dezvăluit cum vor aborda “feroviarii” finalul campionatului. “Ciocul mic și muncă multă!”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș al CFR-ului a fost din nou decisiv pentru echipa sa și a ajuns la 11 goluri înscrise în actuala ediție de campionat.

Campioana s-a chinuit pe terenul celor de la Sepsi OSK. Elevii lui Edi Iordănescu a evoluat modest, singurul gol al partidei fiind înscris de Ciprian Deac, din penalty, chiar înainte de pauză. La finalul jocului, internaționalul român a dezvăluit și modul în care echipa sa a abordat ultimele ediții de campionat, tactica urmând să fie aceeași în actuala stagiune.

“Ne-am chinuit, a fost un joc urât, știam ce ne așteaptă. E bine că am luat cele trei puncte. Am știut că Sepsi e o echipă agresivă, care nu o să ne lase să construim. Știam că o să câștigăm chinuit, cu 1-0.

În ultimii trei ani, nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient pe hârtie, când s-a tras linie. Noi suntem mereu pregătiți, ne place presiunea, știm să jucăm pentru primul loc. Unde se face diferența? Ciocul mic și muncă multă! Nu e niciun secret, eu cred că aici se face diferența”, a declarat Deac.

Comenteaza