Deac a jucat doar 12 minute în acest sezon. "Veteranul" lui CFR, rezerva lui Mandorlini și în derby-ul Clujului

Deac a jucat doar 12 minute în acest sezon. "Veteranul" lui CFR, rezerva lui Mandorlini și în derby-ul Clujului
| Foto: CFR Cluj Facebook

Liderul vestiarului din Gruia, Ciprian Deac (37 de ani), s-a refăcut după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut, însă ”veteranul” celor de la CFR Cluj nu a prins pe teren nici un sfert de oră în acest sezon.

Ciprian Deac a fost folosit ca rezervă de Andrea Mandorlini, deși s-a refăcut după accidentările suferite. Doar 12 minute a prins Deac în acest sezon, în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Și la derby-ul de tradiție cu ”U” Cluj de pe Cluj Arena, scor 4-3, Ciprian Deac a suferit ”umilnța” de a fi tot rezervă, fiind surprins de camerele de filmat vizibil supărat de faptul că nu se află în teren.

Cristi Balaj oferit declarații prin telefon în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA pentru a lămuri situația lui Ciprian Deac, pomenind chiar de sfârșitul carierei acestuia, însă dând asigurări că va face tot posibilul ca Ciprian Deac să nu își încheie cariera de fotbalist, a transmis fanatik.ro.

“Unii acceptă mai greu, sau mai puțin, faptul că nu mai sunt ca și la 20 de ani sau că vin după o accidentare, noi nu putem decât să fim lângă el în aceste momente. Eu îl respect, îl apreciez, noi vrem să rămână în continuare la CFR Cluj și după ce își incheie activitatea”, a declarat Balaj. 

Referitor la supărarea lui Deac din derby-ul cu ”U” Cluj, declarațiile lui Balaj arată că, ici vorbă. ”În momentul în care scorul este foarte strâs sau e pe muchie de cuțit, antrenorul a introdus un jucător care avea jocuri în picioare, dar nu exista vreun resentiment sau niciun gând negativ legat de Ciprian Deac.

(...) Eu sunt convins că Ciprian Deac va ajunge să evolueze, să joace și va demonstra că merită să facă parte în continuare din lotul nostru. E un profesionist, se pregătește”, a mai transmis Balaj despre cel care a fost lider de vestiar în Gruia mulți ani. 

Comenteaza