Deac a scris istorie în Superliga: Performanţă impresionantă atinsă în meciul CFR Cluj - Farul Constanţa

Deac a scris istorie în Superliga: Performanţă impresionantă atinsă în meciul CFR Cluj - Farul Constanţa
| Foto: colaj foto - CFR Cluj Facebook

Ciprian Deac a atins o bornă impresionantă în cariera sa fotbalistică la partida câştigată sâmbătă seara de CFR Cluj, pe teren propriu, împotriva elevilor lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. 

CFR Cluj a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Farul Constanţa, în ultima etapă din play-off-ul Superligii. Echipa antrenată de Dan Petrescu va evolua astfel în Conference League.

Meciul i-a asigurat veteranului de la CFR Cluj, Cipri Deac o performanţă impresionantă în ceea ce priveşte pasele de gol. Mai exact, ciprian Deac (38 de ani) a dat două pase decisive în CFR Cluj - Farul. Astfel, veteranul ardelenilor a ajuns la 100 de assist-uri în Liga 1 din carieră, a notat gsp.ro

Assist-ul cu numărul 99 a fost unui din fază fixă. La capătul centrării s-a aflat Muhar, care a făcut 3-0 cu Farul. Ciprian i-a pasat apoi lui Bîrligea, care a trimis o „rachetă” în vinclu.

Deac a dat primul assist în Liga 1 în sezonul 2006-2007, într-un CFR Cluj - Gloria Bistrița 2-1. Îi centra atunci perfect din lovitură liberă lui Coroian, care marca cu o lovitură de cap. De atunci, a mai dat 99 de assist-uri în Superliga, mai notează sursa citată.

Amintim că mijlocașul dreapta a redevenit titular în 2024, după ce în startul sezonului era rezervă, în mandatul lui Andrea Mandorlini. 

CITEŞTE ŞI: Deac, tot mai deranjat de statutul de rezervă. Se consideră umilit / Vestiarul CFR-ului, pe un butoi cu pulbere

CITEŞTE ŞI: Deac a jucat doar 12 minute în acest sezon. "Veteranul" lui CFR, rezerva lui Mandorlini și în derby-ul Clujului

Comenteaza