Deac anunță noul obiectiv al campioanei: “Ne propunem să nu pierdem niciun meci până la sfârșitul campionatului”

Deac anunță noul obiectiv al campioanei: “Ne propunem să nu pierdem niciun meci până la sfârșitul campionatului”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia ocupă primul loc în clasamentul Ligii 1 și are opt puncte avans față de principala urmăritorare, FCSB.

CFR Cluj s-a impus fără emoții în fața ultimei clasate, Academica Clinceni, scor 2-0, și s-a îndepărtat din nou de locul secund. La finalul partidei, Ciprian Deac a anunțat că “feroviarii” își doresc să nu mai facă niciun pas greșit până la finalul campionatului și să se îndepărteze și mai mult de FCSB.

“Sunt meciuri în care, dacă nu intri concentrat din primul minut și nu încerci să-ți faci meciul ușor, vei avea un meci foarte greu. Vrei, nu vrei, te gândești că e echipa de pe ultimul loc și vei avea un meci ușor. Dar e bine că am marcat foarte repede și nu le-am dat nicio șansă.

La CFR sunt foarte mulți jucători, va trebui să joace toată lumea, e un sistem de rotație. Mă simt bine, îmi face plăcere să joc meci de meci. Când va crede Mister că trebuie să mă odihnesc, mă voi odihni. Din punct de vedere fizic, mă simt foarte bine.

Urmează un meci foarte greu cu cei de la Chindia, o echipă arțăgoasă, cu un antrenor foarte bun, pe care îl cunosc. Ne propunem să nu pierdem niciun meci până la sfârșitul campionatului și să mai punem câteva puncte avans față de următoarea clasată”, a declarat mijlocașul potrivit Digisport.

Comenteaza