Ciprian Deac: "Dacă nici acum nu e mulțumit Dan Petrescu..."

Ciprian Deac: "Dacă nici acum nu e mulțumit Dan Petrescu..."

Fotbalistul echipei CFR Cluj speră ca antrenorului său, Dan Petrescu, să-i mai treacă supărarea după suspendarea primită în urma incidentelor de la meciul cu Astra Giurgiu.

"Ceferiștii" au întrerupt seria înfrângerilor cu o victorie la scor, 5-0 cu ultima clasată, FC Voluntari. A fost o repetiţie reuşită înaintea primului meci din grupele Europa League - trupa lui Dan Petrescu înfruntă acasă pe Lazio, joi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1

"Mă bucur că am câştigat, veneam după două înfrângeri, moralul nostru era puţin scăzut. E bine că a venit această victorie pentru că urmează un meci foarte greu împotriva unui adversar care nu mai are nevoie de nicio prezentare," a fost prima reacţie a lui Deac după meci. El a deschis "balul în Gruia" cu golul din minutul 2.  

"Dacă nici acum nu e mulţumit Dan Petrescu... În primul rând e bine că nu am primit gol, măcar din acest punct de vedere este mulţumit. Ne-am făcut meciul uşor, am marcat foarte repede, apoi ei au rămas în 10, după aceea în 9, şi a fost clar că era doar o chestiune de timp până să mai marcăm goluri. Am abordat meciul foarte serios din primul minut, e bine că nu am mai luat cartonaşe", a spus Deac.

Petrescu a fost nemulţumit de tragerea la sorţi pentru grupele Europa League. Tehnicianul CFR-ului avea mari speranţe, visând la primăvara europeană, dar îi va fi foarte greu să ocupe unul dintre primele două locuri. Lazio, Celtic şi Rennes sunt adversarele ardelenilor în Europa League. 

Comenteaza