Deac, despre derby-ul Clujului: "Un meci de TOTUL sau NIMIC"

Deac, despre derby-ul Clujului: "Un meci de TOTUL sau NIMIC"
| Foto: https://as.ro/

Veteranul de la CFR Cluj, Ciprian Deac, a vorbit înainte de derby-ul cu "U" Cluj ce înseamnă pentru echipa sa această partidă, având în vedere evoluţia slabă a "feroviarilor" din ultima perioadă, dar şi evoluţia foarte bună a Universităţii Cluj.  

"E un meci de totul sau nimic. Venind după o ferie neagră, cam aşa văd eu situaţia. Suntem ca şi un boxer care a căzut la podea şi acuma depinde de noi dacă ne ridicăm sau nu. 

Cred că meciul acesta va fi click-ul acela dacă mergem mai departe sau nu, pentru că aşa nu mai purtem continua. Nu suntem obişnuiţi să nu câştigăm de atâtea meciuri. Când nu merge ceva bine cred că toată lumea are o vină", a declarat Ciprian Deac.

Despre Universitatea Cluj are cuvinte de laudă şi a remarcat faptul că elevii lui Sabău joacă mai bine în deplasare în ultima perioadă decât pe teren propriu. 

"Ei în deplasare joacă foarte bine. Eu văd "U" Cluj ca pe o echipă foarte puternică a campionatului. Nu doar că au câştigat. Modul cum au câştigat îmi pune foarte multe semne de întrebare şi trebuie să fim foarte bine pregătiţi pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. În fotbal trebuie să fii pregătit mereu şi să nu depui armele", a declarat Deac. 

Spectacol va fi şi în teren şi în tribune crede Deac, fiind vorba despre un derby al Clujului. "Să sperăm ă va fi o adevărată sărbătoare şi cine e cel mai bun să câştige", a mai spus Deac. Acesta le transmite suporterilor că îi aşteaptă în tribune şi e conştient de faptul că un egal nu i-ar mulţumi pe aceştia. 

CFR și Universitatea se vor duela în Derby-ul Clujului joi, 21 decembrie, de la 19:45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia. 

Comenteaza