Deac, discurs umil după săptămâna complicată de la CFR. Mijlocașul a dezvăluit obiectivul pentru finalul sezonului

Deac, discurs umil după săptămâna complicată de la CFR. Mijlocașul a dezvăluit obiectivul pentru finalul sezonului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul jucător al formației din Gruia a ținut să vorbească după cele întâmplate în cadrul clubului în ultimele zile.

Eșecul cu 4-0 de pe terenul Corvinului a dus la plecarea antrenorului Adrian Mutu și a președintelui Cristi Balaj, însă Ciprian Deac e de părere că jucătorii poartă cea mai mare vină pentru cele întâmplate.

Mai mult, mijlocașul a ținut să ceară scuze, în primul rând patronului, și doar mai apoi fanilor pentru cele întâmplate. Deși susține că "feroviarii" au o misiune complicată, Deac încă mai crede în clasarea pe locul secund la finalul campionatului.

"E o dezamăgire pe care nu am crezut că o voi trăi ca fotbalist. Ne cerem scuze față de patron, care pe lângă ca bagă mulți bani, pune și mult suflet. Nu merita această umilință. Mi-e foarte greu să descriu în cuvinte ce am trăit. Principalii vinovați suntem noi, jucătorii, și noi ar trebui să suferim, nu cei care au plecat.

La cum am arătat la ultimul meci, cred că niciunul dintre noi nu merităm să îmbrăcăm acest tricou. Am încercat să îl convingem pe Adrian Mutu să nu plece, l-am văzut foarte dezamăgit. Mi-a plăcut să lucrez cu el.

Hoban e un jucător emblematic aici, știe ce înseamnă spiritul CFR-ului, la fel și Francisc Dican. Sunt doi oameni care au pus suflet aici și sper să redresăm situația. Cred că un loc 2 ar salva situația în acest moment. Ne rămâne doar să ne luptăm", a spus mijlocașul.

Comenteaza