Deac, 3 pase de gol la primul meci cu Mutu pe banca tehnică: "M-am bucurat de fotbal, îmi era dor să joc din primul minut"

Deac, 3 pase de gol la primul meci cu Mutu pe banca tehnică: "M-am bucurat de fotbal, îmi era dor să joc din primul minut"

CFR Cluj - FC Voluntari s-a terminat 4-1, iar la primul meci cu Adrian Mutu pe banca tehnică, ”veteranul” Ciprian Deac a fost în formă maximă, oferind 3 pase de gol. 

Adi Mutu l-a introdus pe Cipri Deac în teren ca titular şi nu a regretat deoarece mijlocaşul din Gruia a dat 3 pase de gol şi şi-a arătat valoarea. "M-am bucurat de fotbal, îmi era dor să joc din primul minut. Atâta timp cât mai pot şi simt că pot ajuta echipa nu contează că o să am 38, 40 sau 41 pentru că parametri de la testele fizice spun că mai pot. Mă bucur de fiecare minut în teren. E cel mai frumos sentiment să îmbrac tricoul CFR-ului!”, a declarat Deac la interviul acordat la cald pentru CFR TV

Ciprian Deac a spus la finalul meciului din Gruia că nu se gândește decât la câștigarea titlului în acest sezon, chiar dacă în prezent diferența de puncte dintre CFR Cluj și liderul FCSB este una destul de mare. 

"Mă bucur că am reușit să câștigăm primul meci din 2024 acasă, era foarte important pentru noi. Mă bucur că am câștigat, mă bucur că a fost un meci frumos și e bine că am început cu dreptul. Mai avem mult de muncit, este o diferență mare între noi și primul loc, dar mai sunt destule etape, va veni play-off-ul și vom vedea.

Vă spun sincer, nicio secundă nu mă gândesc la locul 2 și sper că așa gândesc și colegii mei și asta e mentalitatea clubului. Vom lupta până când matematic nu vom mai avea șanse. Jocul din această seară ne dă speranțe că putem reveni, campionatul e lung, se pot întâmpla multe”, a spus Ciprian Deac la finalul meciului CFR Cluj - FC Voluntari 4-1.

Mijlocașul central a fost întrebat și ce a schimbat „Briliantul” la formația ardeleană, în scurtul timp trecut de la momentul în care el l-a înlocuit pe Andrea Mandorlini. "Într-adevăr s-a schimbat sistemul, s-au schimbat și câțiva jucători, e clar că mai avem nevoie de timp, dar cred că echipa a arătat bine în multe momente de joc", a mai spus Deac. 

Comenteaza