Deac, titular pentru Schalke în derby-ul Ruhrului

Deac, titular pentru Schalke în derby-ul Ruhrului
Ciprian Deac a fost trimis în teren din primul minut de antrenorul Felix Magath în meciul Schalke 04 - Borussia Dortmund, din etapa a patra a Bundesligii. A ieșit însă la pauză.
În timp ce foștii săi colegi de la CFR întâlneau pe FCM Târgu Mureș, Ciprian Deac bifa prima sa prezență ca titular pentru Schalke 04 Gelsenkirchen, în Bundesliga. Deac a fost trimis în teren pe aripa stângă în meciul dintre Schalke și cealaltă echipă importantă din bazinul Ruhrului, Borussia Dortmund. Întâlnirea de duminică a început la 18.30, ora României.

Schalke a abordat partida de pe poziția de ”lanternă roșie” a Bundesligii, în timp ce Borussia ocupa locul al șaptelea.

Iată formațiile de start:

Schalke: 1 Neuer - 28 Moritz, 4 Höwedes, 5 Plestan, 2 Sarpei - 12 Kluge, 10 Rakitic - 17 Farfan, 27 Deac - 7 Raul - 25 Huntelaar.
Dortmund: 1 Weidenfeller - 25 Owomoyela, 4 Subotic, 15 Hummels, 29 Schmelzer - 22 Sven Bender, 8 Sahin - 31 Götze, 23 Kagawa, 19 Großkreutz - 18 Barrios.

UPDATE: Deac a fost înlocuit la pauză. Schalke a pierdut meciul cu 1-3. Huntelaar a înscris în minutul 89 golul de onoare, în timp ce pentru oaspeți au înscris Kagawa, de două ori, și rezerva Lewandowski.

Comenteaza