Debut cu stângul în Top 6 pentru U-BT Cluj. “Studenții” au fost învinși la Pitești

Debut cu stângul în Top 6 pentru U-BT Cluj. “Studenții” au fost învinși la Pitești
| Foto: u-bt.ro

Echipa antrenată de Mihai Silvășan a cedat pe terenul formației BCMU Argeș, scor 80-79.

Partida din Sala Sporturilor “Trivale” a început echilibrat. Ambele formații au mers cap la cap pe durata primului sfert, iar după 10 minute de joc, gazdele aveau o singură posesie avans, scor 25-22.

Piteștenii au controlat jocul și în sfertul secund și nu au cedat avantajul de pe tabelă. Elevii lui Mihai Silvășan au fost inconsistenți în ofensivă, iar gazdele au profitat. La pauză, scorul era 45-38 pentru BCMU Argeș.

Clujenii au revenit mai montați de la cabine și au restabilit echilibrul în joc. La jumătatea sfertului, baschetbaliștii de la U-BT au preluat conducerea pe tabelă, iar cu 10 minute înainte de final, “studenții” conduceau cu 64-58.

Ultimul act al partidei a fost unul extrem de disputat, iar gazdele au reușit să egaleze la jumătatea sfertului. În cele din urmă piteștenii au getionat mai bine finalul de meci și s-au impus la limită, scor 80-79.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Dykes (19 puncte, 10 recuperări), Washburn (18 puncte, 2 recuperări) și Marinov (9 puncte, 2 assisturi).

Pentru “studenți” urmează partida de pe propriul teren, împotriva formației SCMU Craiova. Jocul se va disputa vienri, 25 ianuarie, de la ora 18.

Comenteaza