Debut cu stângul pentru “U” Cluj în Liga Florilor

Debut cu stângul pentru “U” Cluj în Liga Florilor
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Clujencele au pierdut la limită, scor 30-28, în fața Coronei Brașov.

Deși partida din Sala Sporturilor “Horia Demian” a avut un început echilibrat, “studentele” au trecut repede în avantaj. Elevele lui Alin Bondar au avut probleme în fața apărării agresive a Coronei, dar le-au răspuns cu aceeași monedă.

Combinațiile din ofenisva clujeană au funcționat bine, deși cei doi interi, Lazăr și Popa au avut o evoluție ștearsă. Noua achiziție a Universității, Aleksandra Stoklosa a oferit câteva momente bune, atât în atac, cât și în apărare, dar Corona conducea la pauză cu 15-12.

Echipa oaspete a început mai bine actul secund, dar nu s-a putut distanța. Clujencele au profitat de defensive agresivă a Coronei și au obținut mai multe aruncări de la 7 m. Mihaela Ani-Senocico a început campionatul cum l-a terminat pe precedentul, cu 17 goluri, 12 dintre acestea din lovituri de pedeapsă.

Duelul s-a transfmormat într-unul dinamic, iar “U” Cluj a ținut pasul cu una dintre cele mai valoroase echipe din campionat. Totuși, în cele din urmă, experiența brașovencelor a făcut diferența și echipa oaspete s-a impus cu 30-28.

Cea mai Bună marcatoare a Universității a fost Senocico (17 goluri), urmată de Lazăr (6) și Stoklosa (3). Următorul meci pentru clujence va fi împotriva formației CSM Slatina.

Comenteaza