Debut facil pentru Simona Halep la US Open. Posibil duel cu Bianca Andreescu în optimi

Debut facil pentru Simona Halep la US Open. Posibil duel cu Bianca Andreescu în optimi
| Foto: sportsnet.ca

Fostul lider mondial va avea parte de un început ușor la ultimul Grand Slam al anului și ar putea întâlni jucătoare venite din calificări în primele două tururi.

După victoria de la Wimbldeon, Simona Halep a ajuns în Statele Unite cu gândul la o “dublă”. Românca își propune câștigarea turneului de la Flushing Meadows, iar tabloul pare să o avantajeze. În primele două tururi, fostul lider mondial ar putea da peste jucătoare sosite din calificări, în timp ce în turul al treilea am putea asista la o întâlnire cu Sorana Cîrstea, iar în optimi, un duel cu Bianca Andreescu.

Posibilul parcurs al Simonei Halep la US Open:

  • Turul 1 - jucătoare venită din calificări
  • Turul 2 - jucătoare venită din calificări/Kozlova
  • Turul 3 - Sorana Cîrstea/Siniakova/Strycova
  • Optimi - Bianca Andreescu/Caroline Wozniacki
  • Sferturi - Petra Kvitova/Sloane Stehens
  • Semifinale - Naomi Osaka/Kiki Bertens
  • Finală - Serena Williams/Elina Svitolina/Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Madison Keys

Simona Halep își propune câștigarea unui nou Grand Slam

Dacă anul trecut a ajuns în semifinale la competiția din Statele Unite, românca își dorește să își îmbunătățească performanța în acest sezon și să cucerească trofeul de la Flushing Meadows. O posibilă victorie la US Open ar însemna cucerirea celui de-al treilea titlu de Grand Slam din carieră și al doilea al anului, după Wimbledon.

“US Open este un turneu diferit, datorită oamenilor din tribună și atmosferei. E mai mult despre distracție și nu este ușor de gestionat. Am ajuns în semifinale în trecut și am încredere că există șanse să fac și mai mult

A fost totul ca un vis de când am plecat de la Wimbledon. Trăiesc visul chiar și acum. Sunt pozitivă și mă simt încrezătoare. Primele șase luni ale anului am fost relaxată, pentru că am încercat să îmi îmbunătățesc jocul fără să mă gândesc la rezultate. Asta m-a ajutat mult înainte să ajung la Wimbledon”, a declarant Halep pentru site-ul WTA.

Comenteaza