Debut perfect pentru Culio la Galatasaray. Din pasa lui a ieșit un gol VIDEO

Debut perfect pentru Culio la Galatasaray. Din pasa lui a ieșit un gol VIDEO
Argentinianul a jucat numai câteva minute în amicalul Galatasaray - Hannover 3-0, dar s-a făcut remarcat.
Fostul ceferist Culio a jucat sâmbătă seara, pentru prima dată, în tricoul lui Galatasaray, formație la care s-a transferat în cursul acestei săptămâni, și nu a făcut-o rău deloc. Argentinianul a fost trimis în teren de Gică Hagi în minutul 64 al amicalului cu Hannover, din Antalya, încheiat 3-0; a jucat mijlocaș (acoperind zona centrală și cea stângă), într-un sistem 4-3-3 asemănător cu cel folosit la Cluj de Andrea Mandorlini. ”Draculio” a purtat pe tricou numărul 27.

Juan Culio a început timid, mai ales că nu este pus la punct cu pregătirea fizică, dar a reușit până la finalul întâlnirii două pase de senzație. La prima, în minutul 79, mingea a ajuns la Pino, care a pasat în fața porții pentru Kazim Kazim, însă anglo-turcul a șutat  în bară. La a doua, în minutul 83, balonul l-a găsit perfect pe Insua și din nou pe Kazim Kazim, care de data aceasta nu a mai ratat. Acesta a fost al treilea gol al partidei, primele două fiind înscrise de Hakan Balta, din penalty, în minutul 19, și de Sabri Sarioglu, după o schemă de toată frumusețea, în minutul 63.

Vedeți aici golurile. Pasa lui Culio se vede mai bine la reluare, la minutul 1.39. După golul al treilea, Hagi a zâmbit satisfăcut.



Week-end-ul viitor, Galatasaray își inaugurează noua arenă cu un meci împotriva olandezilor de la Ajax Amsterdam.


Comenteaza