Decizie surprinzătoare. Alin Minteuan, îndepărtat de la CFR Cluj

Decizie surprinzătoare. Alin Minteuan, îndepărtat de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul mijlocaș nu va mai face parte din staff-ul formației din Gruia.

După retragerea din activitate, în 2009, Alin Minteuan a fost mai mereu alături de "feroviari" și a ocupat mai multe poziții, printre care cea de antrenor secund, antrenor principal la echipa a doua sau chiar interimar în unele momente.

Cu toate acestea, fostul mijlocaș a fost îndepărtat de la CFR Cluj după sosirea lui Andrea Mandorlini, deși inițial italianul a susținut că îl va păstra în club.

Decizia a fost una surprinzătoare pentru Alin Minteuan, care s-a simțit trădat și acuză modul în care conducerea a gestionat situația.

"Mi s-au tăiat picioarele (n.r. - când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție.

Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club", a pus Minteuan pentru GSP.

Crescut de clubul din Gruia, fostul mijlocaș a jucat pentru CFR Cluj în două perioade, 1993-1997 și 2005-2009. Apoi, a făcut parte din staff-ul mai multor antrenori, unul dintre aceștia fiind chiar Andrea Mandorlini, omul care nu l-a mai dorit acum.

Comenteaza