Campionii din teren au spălat ruşinea vestiarului. CFR Cluj a spulberat FCSB şi fără antrenor principal

Campionii din teren au spălat ruşinea vestiarului. CFR Cluj a spulberat FCSB şi fără antrenor principal
| Foto: Facebook CFR Cluj

Ruşinea scandalului din vestiarul CFR Cluj a fost spălată la propriu de jucătorii campioanei, care şi-au învins rivala FCSB duminică seara la scor, pe o ploaie torenţială şi fără antrenor principal pe bancă. 

În plin scandal după demiterea lui Marius Șumudică, campioana CFR Cluj a reușit să-și umilească rivala FCSB în derby-ul din etapa a șaptea, scor 4-1. Ciprian Deac este de părere că jucătorii campioanei au demonstrat cât de puternic este grupul din Gruia.

Deac spune că au fost câteva zile foarte agitate la Cluj-Napoca, însă acum vrea ca situația să revină la normal: "Au fost câteva zile foarte grele. A fost puțin haos, dar este bine că noi jucătorii ne-am antrenat. Știam ce grup avem, ce spirit avem, iar acest lucru s-a văzut în această seară.

Noi, jucătorii mai experimentați, am încercat să strângem rândurile. Este păcat să dăm cu piciorul la ce am făcut în ultimii patru ani. Ne doare că n-am avut meciuri reușite în Europa, dar trebuie să muncim mai mult, ați văzut la ce nivel se joacă acolo.

Nimeni nu se gândea la un scor așa mare, dar credeam că putem câștiga. Știam că dacă vom fi concentrați vom obține cele trei puncte. Diferența a fost foarte mare. S-au adunat foarte multe meciuri, acum avem parte de o mică vacanță. În playoff va fi alt campionat.

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, ne pare rău de tot ce s-a întâmplat. Viața merge înainte, fotbalul merge înainte, orice antrenor este binevenit aici. Avem un grup serios, muncim mult, iar orice antrenor va putea lucra foarte ușor cu noi", a spus Deac, după victoria cu FCSB, citat de digisport.ro

Comenteaza