Defensiva campioanei criticată de un fost campion alături de CFR Cluj: “Ceva nu e în regulă, nu poți să iei atâtea goluri”

Defensiva campioanei criticată de un fost campion alături de CFR Cluj: “Ceva nu e în regulă, nu poți să iei atâtea goluri”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost campion în Liga 1 alături de “feroviari” a vorbit în termini critici depsre defensive formației lui Dan Petrescu, însă consideră că lupta la titlu nu este încă decisă.

CFR Cluj a obținut doar un punct în ultimele două partide de campionat și se află pe poziția secundă în play-off, deși a ocupat fotoliul de lider aproape de la startul sezonului. Situația devine din ce în ce mai complicată pentru clujeni, după ce defensiva dat semne serioase de slăbiciune în ultimele jocuri. Fost campion cu CFR Cluj, Gabi Mureșan a criticat apărarea campioanei.

“E surprinzător! După atâtea etape în care nu au primit gol, acum încep să primească pe banda rulantă. Cred că se întâmplă ceva în interior, ceva nu e în regulă. Nu poți să iei atâtea goluri. Golurile s-au cam luat pe greșeli de apărare, de poziționare. Când este o fază precum golul lui Alibec, un fundaș trebuie să stea lipit de atacant. Cred că e lipsa de concentrare, ceva se întamplă. E un pic dificil să pierzi de la 2-0 având meciul în mână”, a declarat fostul mijlocaș la Pro X.

Mureșan a vorbit și despre lupta la titlu. ”Craiova a fost capabiă și până acum, nu doar în aceste ultime două meciuri. Poate că merită! Eu mi-aș dori să câștige CFR titlul, dar în acest moment este foarte greu. Uitați-vă ce antrenor are. Au un antrenor italian, Bergodi, care le face jocul. E extraordinar de bun. Dă încredere jucătorilor, chiar este un antrenor bun Bergodi. La Craiova sunt jucători care au calitate, cred că au cel mai bun mijloc din țară. Sunt jucători tineri, nu au 40 de ani. Un mijloc bun ține cam toată echipa, eu zic că e cel mai important pentru echipă.

Nu știu ce se întamplă acolo (n. r. la CFR Cluj), iau niște goluri de curtea școlii. Stau fundașii și se uită la atacanți. Acum când dai de greu se văd lipsurile. Eu zic că se simte lipsa lui Țucudean, dar nu știu ce probleme au fost la mijloc. Poate are ceva probleme medicale, dar e clar că le lipsește.

Craiova e pe val. Au câștigat două meciuri și au un moral foarte bun, în schimb CFR are un moral mai puțin bun și cred că se va face diferența aici. Depinde foarte mult de antrenor cum va putea să îi motiveze și bineînțeles, de valoarea jucatorului. Nu cred că banii vor face diferența. Mai sunt patru meciuri și gata. Dacă iei titlu vor veni și banii”, a spus fostul jucător din Gruia.

loading...
Comenteaza