Demisia lui Badea, după 17 luni pe banca lui "U" VIDEO

Demisia lui Badea, după 17 luni pe banca lui
Meciul cu Steaua a fost ultimul pentru Ionuţ Badea pe banca Universităţii. Tehnicianul a demisionat după 17 luni petrecute la cârma echipei, iar astăzi a dezvăluit şi motivul: lipsa de comunicare cu finanţatorul Florian Walter. Acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile.

Universitatea nu a mai cunoscut gustul victoriei din noiembrie 2011, iar înfrângerea contra Stelei a îndepărtat-o şi mai mult de obiectivul trasat la începutul sezonului: clasarea pe un loc de cupă europeană. Antrenorul Ionuţ Badea spune, însă, că la baza deciziei sale nu a stat înfrângerea de luni seară, ci neînţelegerile cu finanţatorul Florian Walter.

Contractul lui Ionuţ Badea cu Universitaeta Cluj nu a avut nici o clauză de reziliere.

Ionuţ Badea nu a fost de acord cu reprimirea mijlocaşului Gabi Boştină în lot, după ce l-a exilat la echipa a doua.

Ionuţ Badea a fost demis de Florian Walter anul trecut, după meciul cu FC Vaslui, pierdut cu 1-0 la Cluj, dar finanţatorul a renunţat la decizie după numai două zile şi l-a reprimit pe antrenor la echipă. Locul lui Badea va fi luat de atacantul Claudiu Niculescu. Acesta se află la al treilea mandat pe banca studenţilor. El a mai pregătit echipa în toamna lui 2010, după demiterea lui Marian Pană, şi pentru câteva zile în noiembrie 2011, când Ionuţ Badea a fost demis pentru prima dată.

Reporter: Septimiu Fantea
Operator: Lorant Ersek

Comenteaza