Demisie la CFR Cluj. De ce a decis Mara să părăsească clubul din Gruia

Demisie la CFR Cluj. De ce a decis Mara să părăsească clubul din Gruia
| Foto: gsp.ro

Bogdan Mara a dezvăluit că a vorbit deja cu patronul Ioan Varga și i-a explicat de ce a luat decizia de a părăsi clubul CFR Cluj, una despre care spune că este personală.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

CFR Cluj va pierde un om important din conducere. Bogdan Mara (42 de ani) a renunțat la funcția de director sportiv la clubul din Gruia și a făcut anunțul plecării în direct la Digi Sport.

”Am renunțat la funcția pe care o aveam la CFR. Au fost niște ani extraordinari petrecuți la Cluj. Dar distanța la București, unde am familia și copiii, mă afectează pe zi ce trece. În ultima perioadă m-am gândit foarte bine și am luat decizia de a mă retrage în capitală, de a fi aproape de familia care are nevoie de mine.

A fost pandemia, am stat mai mult acasă, apoi mi-a fost greu să plec. Am sperat să terminăm campionatul așa cum s-a terminat, adică să-l câștigăm. La CFR s-a format un grup frumos, de când a venit Neluțu Varga, pentru care am un mare respect. Am creat o echipă frumoasă, cu Petrescu, cu Copilu, cu Bilașco și cu toți ceilalți din club”, a declarat Mara.

Fostul internaţional a adăugat că patronul l-a rugat să rămână, în orice condiții, dar că hotărârea sa a fost definitivă. Totodată, Mara a afirmat că e posibil să se apuce din nou de impresariat, scrie Digi Sport. ”Am un mare gol în suflet. Când există asemenea succese, ți-e greu să te desprinzi de asta. Dar am pus în balanță lucrurile. În acest moment, copiii mei au nevoie de mine și a trebuit să mă retrag. 

La CFR eu pot să vin cu ceva plus doar pe plan sportiv. E o echipă deja formată, e greu să aduc alt plus. Nu e neapărată nevoie de mine acum. O să încep alt drum acasă, poate să mă apuc de impresariat, ce am făcut înainte”, a explicat Mara.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza