Denis Ispas, supărat pe arbitrajele din Superligă: "Nu mai știu cum să interpretez deciziile"

Denis Ispas, supărat pe arbitrajele din Superligă: "Nu mai știu cum să interpretez deciziile"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central al Universității Cluj a recunoscut că penalty-ul din meciul cu Rapid a fost acordat corect, însă a ținut să critice alte decizii ale arbitrilor.

"Studenții" au fost învinși în capitală de un gol marcat din lovitură de pedeapsă, în urma unui henț comis de Ispas. Stopperul și-a recunoscut greșeala, însă admite că nu înțelege anumite decizii ale arbitrilor și modul în care anumite faze similare sunt judecate diferit.

"La Voluntari n-a mai fost penalty! El nu vede mingea, eu am încercat să mă feresc cu tot corpul. Dacă mă întrebați pe mine, e penalty, mă lovește în mână. Dar nu înțeleg schimbarea asta de la un meci la altul, nu mai știu cum să interpretez deciziile.

Da, se stă mai mult pe teren. Mai stăm 20 de minute în plus, ce să facem? Eu nu sunt aici să critic, dar un meci te avantajează, celalalt te dezavantajează, le interepretează cum vor ei.

Noi nu contăm, ei sunt actorii principali. Nu, e prea puțin interesant lucrul ăsta, cine a fost în camera VAR (n.r. Istvan Kovacs). Important e că meciul trecut puteam să facem prima victorie cu penalty-ul acela.

Dar la prima fază contra noastră, hai s-o analizăm cu VAR. Într-adevăr, au avut argument să dea penalty, dar nu înțeleg schimbările acestea", a spus fundașul pentru Digisport.

Comenteaza